گیتار، ترومپت، ویولن و … را امتحان و نوایی خلق کنید. بیتردید، راه درازی تا خلق موسیقی دارید اما همین کافی است تا حسوحال نواختن سازهای مختلف دستتان بیاید و ببینید دوست دارید سالهای آینده را به نواختن آنها سپری کنید یا نه. برای امتحان کردن سازهای مختلف می توانید به یک آموزشگاه موسیقی یا فروشگاه ادوات موسیقی بروید و از آنها بخواهید که سازها را در اختیارتان قرار دهند تا تست کنید که چه سازی بیشتر به دلتان مینشیند. اگر هم این امکان را ندارید میتوانید با جستوجو در گوگل، سازهای مختلف را بررسی کنید، با صدای آنها آشنا شوید و ببینید که چطور آنها را در دست میگیرند، چالشهای هرکدام از آنها چیست و… .
بیشتر گروههای موسیقی برای سازهای مختلف به نوازنده نیاز دارند. گروههای گوناگون را (در فرهنگسراها یا مؤسسات آموزش موسیقی، مدرسه و دانشگاه) بررسی کنید و ببینید برای چه سازی جای خالی دارند. بیشتر گروهها امکان شروع کار را با سازی خاص فراهم میکنند؛ همچنین در ادامه به شما امکان تغییر ساز و گسترش دامنهٔ تجربهتان را میدهند.
شاید دلتان بخواهد دف بنوازید اما گروهی که عضوش هستید، بهاندازهٔ کافی دفنواز دارد. سخت نگیرید و کار را با تنبک شروع کنید. بعدها میتوانید به سراغ دف بروید.
برای کودکان با اندام کوچکشان هر سازی مناسب نیست. افتادن دندانهای شیری بچهها، همچنین داشتن ارتودنسی را در انتخاب سازهای بادی در نظر بگیرید. اندازهٔ دستها و انگشتها هم در انتخاب ساز مناسب مؤثر هستند.
ساز زدن یکی از بهترین لذت های زندگی است. فرقی نمیکند در کودکی شروع به یادگیری کنیم، عضو گروه موسیقی باشیم یا پس از اینکه بچههایمان از آبوگل درآمدند، نواختن ساز را یاد بگیریم! اگر به موسیقی و نواختن ساز علاقه دارید اما نمیدانید چه سازی را انتخاب کنید، این مطلب به دردتان میخورد. با ما همراه باشید تا شما را با سه گام برای انتخاب ساز موسیقی آشنا کنیم. اخبار آموزشگاه
تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مکتب خانه میرزا عبدالله می باشد
طراحی و پیاده سازی توسط آکسان