اگر میخواهید بدن خود را قوی کنید، به باشگاه بروید و اگر میخواهید مغز خود را تمرین دهید، به موسیقی گوش دهید؛ زیرا تحقیقات نشان دادهاند که گوش دادن به موسیقی میتواند اضطراب، فشار خون و درد را کاهش دهد و همچنین کیفیت خواب، خلقوخو، هوشیاری ذهنی و حافظه را بهبود بخشد.
موسیقی به عنوان یک تسکیندهنده استرس در زندگی انسانها نقش بسیار مهمی ایفا میکند. این هنر بیکلام توانایی دارد تا تأثیرات آرامشبخش و آرامکننده بر روح و جسم انسان داشته باشد. در ادامه به نکاتی درباره نقش موسیقی به عنوان تسکیندهنده استرس می پردازیم.
سازهای کوبهای یا ساز کوبه یا پِرکاشِن به سازهایی گفته میشود که از راه ضربه، تکان، سایش، خراش یا هر عمل دیگری که باعث نوسان شود، تولید صدا کنند. وظیفهٔ اصلی سازهای کوبهای اغلب اجرای ضربآهنگ (ریتم) در متن آهنگ است، اما توانایی اجرای ملودی را نیز دارند. تاریخچهٔ سازهای کوبهای به هزاران سال قبل بازمیگردد.
یکی از تأثیرات مستقیم موسیقی بر کودکان افزایش هوش کودک با یادگیری موسیقی است. کودکانی که به یادگیری موسیقی میپردازند از هوش بیشتری نسبت به همسالان خودشان برخوردار هستند. یکی از علتهای این موضوع میتواند درگیر کردن قسمتهای مختلف ذهن در حین نوازندگی و به چالش کشیدن هوش و مغز باشد. هرچه این تمرینها بیشتر شود رشد مغزی و هوش کودک شما بیشتر خواهد شد.
برگ سبز دیگری در دفتر افتخارات آموزشگاه موسیقی مکتب خانه میرزاعبدالله قم ورق خورد.
تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مکتب خانه میرزا عبدالله می باشد
طراحی و پیاده سازی توسط آکسان