
درخواست هوشنگ کامکار از دلسوزان فرهنگی / مالیات از افرادی که درآمدهای هنگفت دلاری دارند دریافت نمیشود
هوشنگ کامکار گفت: متاسفانه مالیات از افرادی که عایدی هنگفت دلاری دارند دریافت نمیشود اما ما که با کمترین درآمد اشاعهدهنده فرهنگ و هنر در کشور هستیم باید مشمول مالیات شویم.
به گزارش روابطعمومی خانه موسیقی ایران، برخورد سلیقهای و نادیده گرفته شدن بند ل ماده ۱۳۹ قانون مالیاتی، مدتی است ما را برآن داشته تا با مدیران آموزشگاههای هنری به گفتوگو بنشینیم و صحت این موضوع را بررسی کنیم. امروز با هوشنگ کامکار آهنگساز پیشکسوت و مدیر آموزشگاه موسیقی کامکارها گپ و گفتی در این خصوص داشتیم و نظر او را نیز جویا شدیم:
او در ابتدای سخنانش عنوان کرد: آموزشگاه موسیقی کامکارها از ابتدای انقلاب تاسیس شده است و ما از بدو افتتاح معاف از مالیات و در ادامه نیز بنا به قانون مالیاتی بند ل ماده ۱۳۹ مشمول پرداخت مالیات نبودیم اما متاسفانه مدتی است که ماهیانه حدود ده تا دوازده میلیون تومان مالیات پرداخت میکنیم.
او در ادامه گفت: از زمانیکه در آموزشگاه به منظور دریافت شهریه هنرجویان از دستگاه کارتخوان استفاده میشود از سازمان امور مالیاتی به ما اعلام شده که براساس تراکنش انجام شده باید مالیات پرداخت کنیم. متاسفانه از آنجا که آگاهی و دانش لازم وجود ندارد، در جریان نیستند که ما از همین شهریهها قبوض ماهیانه، اجارهبها، هزینههای جاری آموزشگاه و… را پرداخت میکنیم و شهریه دریافت شده تماماً سود آموزشگاه نیست.
این هنرمند همچنین اظهار کرد: موسسات فرهنگی هنری که به ارتقای فرهنگ و هنر مردم کمک میکنند باید مشمول پرداخت مالیات شوند یا افرادی که درآمدهای آنچنانی دلاری دارند؟ پاسخ این سوال برای همگان کاملاً واضح است.
هوشنگ کامکار در پایان صحبتهایش یادآور شد: من از مسئولان دولتی و دلسوزان فرهنگی میخواهم تا این مسئله را هرچه سریعتر پیگیری کنند. متاسفانه مالیات از افرادی که درآمدهای هنگفت دلاری دارند دریافت نمیشود اما ما که با کمترین درآمدها اشائهدهنده فرهنگ و هنر در کشور هستیم باید مشمول مالیات شویم.
#انجمن آموزشگاههای آزاد هنری
ششمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق» برگزار میشود
ششمین جشنواره موسیقی و سرود با عنوان «آوای عشق» پنجشنبه هفدهم آبان ماه برگزار میشود.

به گزارش روابط عمومی خانه موسیقی ایران، ششمین جشنواره موسیقی و سرود (آوای عشق) به همت انجمن موسیقی و سرود سازمان بسیج هنرمندان در سه بخش سرود و کر، آکاپلا و خواننده در بخش تک آهنگ برای تمامی ردههای سنی به صورت مجزا برای دختران و پسران برگزار میشود.
زمان برگزاری این رویدادها پنجشنبه هفدهم آبان ماه صبح تا ظهر با حضور گروههای سرود دختر، ظهر و عصر با حضور خوانندگان و گروههای سرود و آکاپلای پسران تا شب هنگام برگزار خواهد شد. محورهای موضوعی این جشنواره فلسطین، شهدا، شعار سال: جهش تولید با مشارکت مردم، بسیج و آزاد هستند.
در حال حاضر جدول جشنواره در حال تکمیل ترتیب اجراکنندگان و گروهها است. مجموعاً از ۱۳۰ اثر رسیده به طور کلی به جشنواره، ۱۰ گروه دختر، ۱۰ گروه پسر و ۷ گروه آکاپلا برای رقابت نهایی انتخاب شدند.
در هر بخش گروههای برتر مطابق سهمیه ابلاغی از دبیرخانه مرکزی به مسابقات کشوری معرفی خواهند شد.
جوایز بخش کشوری برگزیدگان برای نفرات اول تا سوم به ترتیب پنجاه، چهل و سی میلیون تومان و اثر ویژه هیئت داوران شصت میلیون تومان خواهد بود.
براساس این گزارش، داوران جشنواره سرود حسین دیپیر، حسین ذوالفقاری و دکتر شهروز حقی هستند.